?

Rendelőnk

Fogorvosi rendelőnk fő tevékenységét az implantológia (fogbeültetés), éber szedálásban végzett szájsebészeti beavatkozások (implantálás, foghúzás, bölcsességfog műtét, fogbeültetés), és esztétikai fogorvosi beavatkozások képezik. Magasan képzett fogszakorvosaink számos hazai és nemzetközi továbbképző tanfolyamon és konferencián vesznek részt. Rendelőnk szolgáltatásait nagyszámban veszik igénybe külföldi páciensek is a világ különböző országaiból (Franciaország, Svájc, Belgium, Németország, Ausztria, Nagy-Britannia, Írország, Egyesült Államok stb.).

 

A barátságos és családias hangulatot a modern esztétikai és implantológiai fogorvoslás legkorszerűbb műszerei egészítik ki. Az általunk használt fogászati anyagok főként nyugat-európai, USA és japán gyártmányok. Rendelőnkben a koronák, betétek, fogsorok, tömések stb. a legmodernebb technológiájú gépekkel és anyagokkal, európai standardoknak megfelelően készülnek el. Munkatársaink professzionális hozzáállásának köszönhetően fogászati kezelése minimális kellemetlenséggel jár, annak végeztével pedig ismét egészséges, ép, magabiztos mosolyt tudhat magáénak.

Az elegáns és modern rendelőnk a Rózsadomb gyönyörű zöldövezetében található. A Suba Dentál mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. A nálunk töltött időt a klímával, televízióval, kellemes zenei háttérrel és wi-fivel felszerelt, ízlésesen kialakított váróterem teszi kellemesebbé. A rendelő egész területén időszakos festménykiállítás is látható. A képek mindegyike megvásárolható.

A Suba Dentál csapata
?

Rendelői higiénia

Rendelőnkben mindenki azon dolgozik, hogy ne csak jó minőségű fogorvosi ellátásban részesüljenek pácienseink, de megnyugtató, tiszta környezetet is biztosítsunk számukra. Egy fogorvosi rendelőben a jó közérzethez és nyugodt légkörhöz elengedhetetlen követelmény a maximális tisztaságra való törekvés.

Az alábbiakban kiemelnénk és részleteznénk a területeket, ahol különös figyelmet szenteltünk az ideális, tiszta rendelő megteremtésének:

 1. legbiztosabb fogorvosi sterilizálási eljárások alkalmazása, állandó infekció kontroll
 2. ivóvíz tisztítása
 3. levegő tisztasága (légtechnika, levegőszűrés, központi porszívó használata)
 4. felületek, mosdók tisztítása

 

1) Fogorvosi műszereink sterilizálásra használt eszközök, gépek

W&H Lisa autoklávlisa

Rendelőnkben megtalálható a W&H Lisa autokláv készülék, amely mindenféle típusú fogorvosi műszert biztonságosan sterilizál a gőztechnikának köszönhetően.

Sterilizálás (csíramentesítés): antimikrobiális eljárás, melynek során a különböző fizikai, kémiai hatásokkal, vagy ezek kombinált alkalmazásával a csíramentesítésre kerülő orvosi műszereken elpusztítjuk ill. inaktiváljuk a mikroorganizmusokat, valamint ezek összes nyugvó formáit.

Gyártó: W&H Dentalwer Bürmoos GmbH, Ausztria

W&H Lisa M Seal 12 seal

Az orvosi műszerek sterilizálás után a W&H Lisa M Seal 12 fóliázó géppel becsomagolva kerülnek az autoklávba, ahol a sterilizálás történik. Ennek a speciális csomagolásnak köszönhetően akár 1 éven keresztül is biztosítva van a műszerek steril állapota.

Gyártó W&H,  Olaszország

Desztillált vízkészítő gépdeszt

A desztillált vízkészítő gép használatával megoldott a sterilizáló készülék és a fogászati kezelőegységek folyamatos vízellátása. Ennek köszönhetően az üzemeltetésre fordított idő jelentősen lerövidül, és biztosított a megfelelő vízminőség mellett a rendelői gépek zavartalan működése.

2) Rendelőnkben fogyasztható tiszta ivóvíz

Pácienseink számára a váróban található ivóvizet, egy LUX AQUA LA2 típusú automata vízadagoló és ivóvíz tisztító vízautomatából biztosítjuk, ami a friss csapvizet megszűri és fertőtleníti. Az automata ÁNTSZ ENGEDÉLLYEL rendelkezik (iktatószám: KEF-9142-2/2015) és az alábbi tulajdonságokkal bír:viz

 • előszűrő, a levegő szennyeződések kiszűrésére
 • aktív szénszűrő a klór, íz és szagrontó anyagok kiszűrésére
 • vírus, és baktériummentes UV szűrési, védelmi rendszer, a gépek a legmagasabb víztisztasági minősítéssel rendelkeznek (szabadalommal védett UV Firewall)
 • BioCote, külső védelem, ezüstionos bevonatú műanyag, baktérium megtapadás ellen (szabadalommal védett)
 • BpA free, Biszfenol mentes műanyagból készült

Gyártó: Lux Aqua Hungary Kft, Nagy- Britannia

3) Rendelőnkben használt levegő tisztítása (légtechnika, levegőszűrés, központi porszívó használata)

A fogorvosi rendelőnk tiszta légellátását egy SYSTEMAIR SAVE VTR 500 típusú központi szellőző rendszer biztosítja. A speciálisan megtervezett légtechnikai hálózat lehetővé teszi a teljes fogorvosi rendelő helyiségeinek kiegyenlített légcseréjét. Az eszköz garantálja, hogy a rendelőbe mindig megfelelő mennyiségű friss, szűrt levegő kerüljön. Ez a levegő mentes a kinti portól és pollentől egyaránt, az így befújt levegő pedig nem okoz huzathatást sem. A folyamat emellett energiatakarékos és környezetkímélő is.

Rendelőnk helyiségeiben FUJITSU ASYG 09 LMCA klímaberendezés is található. Klímaberendezésünk a belső levegő hőmérsékletét meghatározott, komfortos értéken tartja (hűti vagy fűti), újra szűri, szagtalanítja és fertőtleníti.

A levegő tisztaságának érdekében a rendelőben a porszívózás SYSTEMAIR Wolly 2 központi porszívóval történik. A hagyományos porszívók a pornak csak egy részét távolítják el, ráadásul a kifújt levegővel együtt annak egy részét a porszívózott helyiségbe is visszajuttatják.

A központi porszívó előnyei:

 • a beszívott levegő a szabadba távozik, így nem juttatja vissza a port a rendelőbe
 • a nagy szívóerőnek köszönhetően a legapróbb porszemeket és az atkákat is eltávolítja
 • rendkívül csendes a működése
 • pollenre és poratkára allergiások számára is biztonságos takarítási forma

4) Rendelőnk felületeinek és helyiségeinek tisztasága

Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra, fertőtlenítésre pácienseink védelme érdekében.

A rendelőnk kialakítása során maximálisan odafigyeltünk, hogy az előírásoknak megfelelően a falak, felületek könnyen moshatóak, fertőtleníthetőek legyenek. A fal és padló találkozásának lekerekítésével szintén ezt segítjük elő.

Fertőtlenítőszereinket gondos körültekintés után választjuk ki, hogy egy teljes, átfogó termékcsaládot kapjunk, ami minden felület tisztítására, fertőtlenítésére megoldást kínál (műszerek, orvostechnikai eszközök, lenyomatok, kisebb- nagyobb felületek, kéz – és bőrfertőtlenítés, stb.).

Rendelőnk híve a környezettudatos fogászatnak, ezért használjuk a Svájci UNIDENT cég termékeit (Unisepta, Dermocol, Micro 10, Vacucid) amik gyártásánál, szállításánál előnyben részesítik azokat az anyagokat, amelyek kisebb hatást gyakorolnak a környezetre (ECO Engage minőségpolitika). Az ökológiai fogászat lényege, hogy a termékek teljes higiéniai biztonságot kínálnak a páciensek és a kezelő egészségügyi személyzetnek egyaránt, miközben nem terhelik a környezetet. A koncentrátumok nem minősülnek környezetre veszélyesnek, mégis maradéktalanul elpusztítják a káros mikroorganizmusokat, megszakítva ezzel a fertőzési lánc kialakulását. Nem tartalmaznak allergén hatóanyagokat és a szervezetben felhalmozódásra nem hajlamos molekulákkal kerülnek gyártásra. A környezetben könnyen lebomlanak (BIODEGRADÁBILÍTÁS), valamint újra hasznosítható műanyag palackban (HDPE) kerülnek forgalomba, ezzel is hozzájárulnak a „zöld fogászat” megvalósulásához. EN (Európai Normák) és ISO (14001, OHSAS 18001) minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Eco engage logo -Unident

Bejelentkezés konzultációra  IgenNem