?

New Beauty Orvos Esztétikai és Anti- aging központ

Életünk jelentős részét töltjük a tükör előtt. Az emberek többségének fontos, hogyan néz ki. Sokszor fogjuk rá, hogy ez hiúság, pedig pszichológusok tudományosan bizonyították, hogy ennek fontos, meghatározó szerepe van, és nem csupán a párválasztás során. A vonzó emberek általában sikeresebbek a magán életben és a munkahelyen is. Ez egyrészt köszönhető a nagyobb önbizalomnak, másrészt pedig a belőlük áramló pozitív kisugárzásnak is.

Az idő azonban halad előre, és ez bizony nyomot hagy rajtunk. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem ugyanaz néz vissza a tükörből, akik fiatalon voltunk. A kor előrehaladtát látjuk és érezzük testünk minden pontján. Noha az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, de nagyon sokat tudunk tenni annak érdekében, hogy korunkat feledtetni tudjuk.

A New Beauty Orvos Esztétikai és Anti-aging központ ebben tud segíteni, hiszen az esztétikai orvoslás mellett az egészségmegőrzésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Holisztikus szemlélettel komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Alapos konzultáció után célzottan kezeljük az öregedés tüneteit, hangsúlyt fektetünk a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra.

Célunk, hogy a hozzánk forduló páciensek kezelés után ne csak a külsejükkel legyenek elégedettek, hanem olyan életmódbeli útmutatást is kapjanak tőlünk, ami segítségével koruknak megfelelően nagyobb önbizalommal, és energiával feltöltve teljes életet élhessenek. Ebben nyújtanak segítséget a legkorszerűbb tudományos orvos-esztétikai és anti-aging eljárások, amelyeket központunkban egyénre szabottan alkalmazunk.

Ilyenek például a frakcionált lézeres vagy Drakula terápiával végzett bőrfiatalítás, nem-sebészeti PDO szálas arclift, volumenpótlás és arcszobrászat hialuronsavval, valamint a legkorszerűbb ránctalanító eljárások. Természetesen ezekkel a kezelésekkel nem csak az arcra fókuszálunk, hanem olyan kezeléseket is végzünk, amelyekkel testünk egyéb esztétikai hiányosságait is korrigálni tudjuk. Az alakformálás és bőrfiatalítás persze akkor a leghatékonyabb, ha azt megfelelő életmóddal is kiegészítjük.

Orvosaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendszeresen vesznek részt a világ legnevesebb orvos-esztétikával és öregedésgátlással foglalkozó kongresszusain és továbbképzésein.

Az itt megszerzett tudást kedvességgel és odafigyeléssel kiegészítve alkalmazzuk annak érdekében, hogy pácienseink azt kapják tőlünk, amit szeretnének, és ennek megfelelően elégedettek legyenek az eredménnyel.

 

 

Szolgáltatásaink:
  • Ránctalanító botox kezelés
  • Hyaluronsavas arcfeltöltések
  • Ajaknagyobbítás
  • Arclifting felszívódó bioszálakkal
  • Arcfiatalító lézeres kezelések
  • Hámlasztások
  • Zsírbontó kezelések
  • Plasmage kezelés
  • Kollagén indukciós kezelések

 

Kérdezzen vagy kérjen visszahívást!

  • A küldés gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja adatai kezeléséhez. További információkat a tájékoztatóban talál.
 

Ellenőrzés