?

Esettanulmányok: Teljes kivehető protézis

1. Felső állkapcson fekvő teljes, kivehető fogsor

Miután a páciens összes fogát eltávolítottuk, a felső állkapcson lévő fogak pótlására egy jól tisztítható, stabilan rögzülő kivehető protézist készítettünk. Alul 6 implantátumon fekvő teljes, fix körhíd található.

2. Felső állkapcson fekvő teljes, kivehető fogsor

A páciens felső állkapcsából az összes fogat el kellett távolítani. Ezen fogak pótlására egy jól tisztítható, stabilan rögzülő, kivehető protézist készítettünk.

3. Felső állkapcson fekvő teljes, kivehető fogsor

A teljes foghiányt a felső állkapcson egy kivehető Ivoclar fogsor segítségével orvosoltuk. Ez a megoldás helyreállította a rágófunkciót, és kielégítette a páciens esztétikai igényeit is.

4. Ragasztható implant körhíd lentre, kivehető fogsor fentre

70 éves hölgy páciensünk fogazatát eltávolítottuk. Ezt követően lent 7 implantátumra kapott egy ragasztható, fix fémkerámia fogsort. Felülre egy kivehető fogsor került, mely az új technológiáknak köszönhetően rendkívül stabil és esztétikus.

5. Kivehető fogsor

Teljes fogatlanság esetén kézenfekvő és gazdaságos megoldás a kivehető fogsor. A régi, klasszikus megoldással szemben a mai modern fogsorok kialakításuknak köszönhetően rendkívül stabilak és igen esztétikusak.

6. Kivehető fogsor fentre

A kialakul csonthiány miatt a felső fogsor pótlása implantátumok segítségével nem volt lehetséges, ezért egy teljes kivehető fogsor készült. Lent fémkerámia körhidat helyeztünk fogakra és implantátumokra. Páciensünk karakterese arca új életre kelt a pótlások behelyezése után.

Bejelentkezés konzultációra    IgenNem