?

Esettanulmányok: Implantátum stéggel

1. Felső és alsó állkapcson fekvő stéges fogsorok

Miután a páciens összes fogát eltávolítottuk, a felső és az alsó állkapcson egyaránt 4-4 implantátumon stéges megoldással rögzülő, jól tisztítható fogsorokat készítettünk.

2. Felső állkapcson fekvő stéges fogsor

Miután a páciens összes fogát eltávolítottuk, a felső állkapcson egy stéges megoldással biztonságosan rögzülő fogsort készítettünk. Az alsó állkapocsra 6 implanton fekvő körhíd került.

3. Alsó implant körhíd, felső kivehető stéges fogsor

Középkorú férfi páciensünk összes fogát eltávolítottuk. Lent 8 implantátumra készítettünk fémkerámia körhidat, melyet csavarozható felépítményekkel rögzítettünk. Fentre a csonthiány miatt 4 implantátumon rögzülő stéges fogsort kapott.

4. Stéges fogsor felső állkapcson

Középkorú páciensünk felső fogai sajnos menthetetlenek voltak. Megfizethető és komfortos megoldást keresett, amely passzol fiatalos életmódjához. A stéges fogsorral mosolya káprázatos lett.

5. Stéges fogsor és körhíd implantokon

Páciensünk mindössze két implantátummal a szájában érkezett. Mivel csontállománya nagyrészt megfelelő volt, további 10 implantátumot ültettünk be. Fentre így egy stéges fogsort kapott, lentre pedig egy teljes fémkerámia körhidat.

6. Stéges fogsor és körhíd implantokon

Páciensünk teljes restaurációra vállalkozott. Az összes fog eltávolítása után lentre 8, fentre pedig 4 implantátumot ültettünk be, melyet csontpótlás is megelőzött. Ezekre a gyógyulást követően egy stéges fogsor, valamint egy teljes körhíd került. A fogtechnikusunk igazán kitett magáért, az eredmény magáért beszél.

7. Stéges felső fogsor

A felső fogak eltávolítása utáni CT vizsgálat kimutatta, hogy a páciens csontállománya megfelelő 4 implantátum beültetéséhez. A 3 hónap csontosodás letelte után 10 munkanap alatt elkészült az új stéges fogsor, amely az implantátumokon stabilan rögzül, viszont kivehető mivolta miatt rendkívül alaposan tisztítható.

Bejelentkezés konzultációra    IgenNem