?

Esettanulmányok: cirkon saját fogra

1. Páciens saját fogaira készült cirkonkoronák

A frontfogak pótlása különösen kényes esztétikai kérdés. A fémmentes cirkon koronák maximálisan természetes hatású mosolyt eredményeznek.

2. Alsó és felső cirkon fronthidak a páciens saját fogaira

A cirkon koronák kiválóak a frontális régióba készülő fogpótlásokhoz. Lent és fent egyaránt cirkon hidakat helyeztünk fel páciensünk saját, lecsiszolt fogaira.

3. Megmaradt fogakon és egy implantátumon támaszkodó cirkon híd

Páciensünk mosolyát megmaradt saját fogaira illesztett cirkon körhíddal tettük káprázatossá.

4. Alsó frontfogakra helyezett cirkon koronák

A ragyogó mosolyt az alsó frontfogakra helyezett cirkon koronák teljesítik ki. A felső teljes körhíd és a további alsó fogak, azonban fémkerámia pótlások.

5. Frontfogakra készült cirkon koronák

Igazán ragyogó, hófehér mosolyt varázsoltunk páciensünk arcára, amely hatalmas nagy változást hozott páciensünk életébe.

6. Cirkon körhidak saját fogakra

Páciensünk fogai fiatal kora ellenére igen komolyan károsodtak. Szerencsére a fogak többségét gyökérkezelések és csapok segítségével meg tudtuk menteni. Az így konzervált fogcsonkok kiváló alapként szolgáltak az alsó és felső cirkon körhidakhoz.

7. Cirkon fronthidak saját fogakon

A hátsó régiókból fent és lent egyaránt el kellett távolítanunk a fogakat, melyeket Straumann implantátumokkal pótoltunk. A gyógyulási idő után a frontrégiókban megmaradt saját fogak és a hátsó implantátumok bevonásával két cirkon körhíd készült. A hátsó implantátumkoronák rögzítéséhez csavarozható felépítményeket használtunk.

8. Cirkon körhíd felső fogakon

A felső fogsor fogait gyökérkezeléssel és néhány gyökércsap behelyezésével készítettük elő a koronák számára. Habár páciensünk már 70 éves is elmúlt, az összes saját foga megvan még. Mosolya az új cirkon koronákkal igazán megnyerő.

Bejelentkezés konzultációra    IgenNem