?

Személyes találkozás a rendelőnkben

Fogászatunk fő profilja a dentál turizmus, ezen belül pedig az implantátumok beültetése, éber szedálásban történő szájsebészeti – és esztétikai fogorvosi beavatkozások. Munkatársaink  és rendszereink egyaránt felkészültek a külföldi, főként frankofón páciensek fogadására és szakszerű ellátására, de rendelőnk szolgáltatásait számos különböző országból érkező páciensek is igénybe veszik (Svájc, Németország, Ausztria, Anglia, Írország, Egyesült Államok stb.). A külföldi betegek kezelésében az évek során  komoly tapasztaltra tettünk szert. Orvosaink és munkatársaink több nyelven beszélnek. A kezelés során mindig jelen van a páciens nyelvét beszélő személyzet a gördülékeny kommunikáció érdekében.

paxiPaX-i (VATECH) digitális panoráma röntgenkészülék

A pontos röntgen-diagnosztikát szolgálja a digitális panoráma röntgen berendezés. Ennek segítségével egyetlen felvételen valamennyi fog, gyökértömés, az ezeket körülvevő fogágy, csont, állkapocsízület és az arcüreg is láthatóvá válik. Ennek a rendelőben végzett szájvizsgálatnak köszönhetően esetleg rejtve maradt elváltozások, panaszt nem okozó idült gyulladások (fogászati gócok) is felderíthetővé válnak.

A PAX-I korunk legpontosabb és legjobb minőségű panoramikus képalkotási technológiáját nyújtja egy innovatív képalkotó folyamat segítségével, a VATECH tapasztalata révén. Jelentősen javít a diagnózis pontosságán, elősegítve a kezelési folyamat tervezését. A PAX-I kivételesen jó minőségű képeket készít egy speciálisan a cephalometriás diagnózishoz tervezett szenzor által. A Ceph Pillanatfelvétel segítségével alacsony röntgensugárdózis mellett is garantált a képek kiváló minősége.

rontgen1A kezelési terv készítése során rengeteg fotót készítünk a páciensről, hogy részletesen ki tudjuk elemezni a páciens arcának, profiljának, maradó fogainak karakterét, formáját, színét stb., ami alapján el tudjuk készíteni a legmegfelelőbb koronát, hidat.

A páciensek kiinduló állapotának, valamint a kész fogpótlásainak fényképezéséhez a Canon EOS 5D Mark II típusú digitális fényképezőgépet, makró objektívet és körvakut használunk. Ezekkel a márkás fotóeszközökkel kiváló minőségű, nagy felbontású képeket tudunk készíteni. A kezelés különböző fázisaiban készült képek nagyban hozzájárulnak a még tökéletesebb fogászati végeredmény eléréséhez és a pontos dokumentációhoz. A fogpótlások készítése során a fogtechnikus folyamatosan használja a fotókat a megfelelő fogméret, fogszín és ideális mosolyvonal kiválasztásához. Tapasztalatunk szerint a páciensek nem nagyon élvezik a pózolást. De a kezelések végén úgy látjuk, hogy a szép fogaknak mindenki örül!

A koronák, hidak és fogsorok tervezéséhez szükséges fotók:

  • a szájon kívüli (extrabukkális) fotók, a páciens arcáról, profiljáról, mosolyáról készülnek
  • a szájon belüli (intrabukkális) fotók, a páciens meglévő fogairól, a kiinduló állapotról valamint a kész fogpótlásokról történnek

fenykepezoAz Önnek készített kezelési terv megértése szempontjából kérem, tanulmányozza részletesen a fogorvosok és biztosító társaságok által használt fogszámozást és jelölést összefoglaló rajzunkat is. A rajz könnyebb megértése érdekében kérem, nézze meg a panoráma röntgen képet is. A számozás mindig úgy történik, mintha a beteg a fogorvossal szemben ülne, tehát ha ön ránéz a röntgenre a bal keze fele eső rész a páciens jobb oldalán van!

fogak

Amennyiben nem tud eljönni Budapestre egy személyes konzultációra, de egy előzetes, részletes és korrekt kezelési tervet, árajánlatot szeretne, kérjük, küldje el nekünk e-mailben a következőket:

  • egy részletes leírást az óhajtott kezelésről
  • miben tudna segíteni Önnek a rendelőnk
  • milyen típusú kezelést szeretne
  • (íme egy pár példa: „implantátumokkal szeretném kezeltetni foghiányomat, nem szeretnék implantátumot kapni, foghúzást szeretnék, cirkon koronákat, E.Max fémmentes koronákat szeretnék, fémkerámia koronát szeretnék, csak fogkőeltávolítást és fehérítést kérek, az idén csak az alsó, majd jövőben a felső fogsoromat szeretném rendbe tetetni” típusú üzenetek)
  • 3 hónapnál nem régebbi panoráma röntgenjét
  • fényképeket az arcáról, a fogairól, a mosolyáról, szemből és oldalról fotózva

Természetesen ezeket NEM KÖTELEZŐ elküldeni, de minden ilyen „apró” részlet segíthet egy pontosabb kezelési terv, árajánlat elkészítésében. Minél több információt kapunk Öntől, annál pontosabb lesz a mi válaszunk is!

Kérjük, hozzon magával mindig Pendrive-ot vagy írható DVD-t, mert a kezelésének végén az összes rögzített dokumentációját (röntgenek, fényképek) oda tudjuk adni Önnek, hogy el tudjon számolni biztosítójával.

?

Turisztikai csomagjaink

Budapest hosszú évek óta rendkívül vonzó turistacélpont, gyönyörű belvárosának, fürdőkultúrájának, számtalan kulturális lehetőségének, újabban romkocsmáinak, és még sok egyéb tényezőnek köszönhetően. Számos internetes oldal ajánlja olvasóinak, hogy keressék fel fővárosunkat, ami a temérdek programlehetőség mellett a viszonylagosan alacsony árak miatt is sokak számára vonzó lehet.

A fogászati turizmus virágzásának a magyarországi alacsonyabb árakon túl más magyarázata is van. Fogorvosaink magas szintű képzése és szaktudása világszerte elismert. Ha a fájdalommentes kezeléseket városnéző sétákkal, a magyar konyha kulináris élvezeteivel és más programokkal –operalátogatás, koncertek, hajókázás a Dunán, stb. – tesszük színesebbé, akkor már olyan, mintha nyaralni jönnének a kedves pácienseink, nem is, vagy nem csak fogászati kezelésre.

Munkatársaink a rendelőben széleskörű tájékoztatással állnak rendelkezésükre e témában, valamint képesített, velünk szorosan együtt dolgozó, idegen nyelveket is beszélő idegenvezetőink tudják ittlétüket szebbé varázsolni. Néhány előre megtervezett kiránduló ajánlatunk bármilyen egyedi kéréssel kiegészíthető vagy megváltoztatható.

Kösse össze a hasznosat a kellemessel, és fedezze fel gyönyörű városunkat segítségünkkel!

Szeretettel várjuk!

Bejelentkezés konzultációra    IgenNem